Advertising

www.kezzsmovies.com hotel


Тетка ми има 51 година, а јас имам 30 години. Нашата тетка е
убава жена со риба, бела кожа и голем газ. Се вика Ајтен. Останувам кај моите тетки. Мојот вујко патуваше за бизнис
. Бев преголема
привлечени кон тетка ми, јас ќе мислам на неа и гледајќи ја кога таа влезе во бањата. Мора да сум ја ебел тетка ми,
Го имав во главата. Тетка ми имаше сеф кој беше заклучен, дека сеф беше
секогаш заклучена. Кога повторно влезе во бањата, го заборави клучот на сефот ,
Веднаш го земав клучот, ми беше направен клуч за мене. Кога тетка ми не беше дома , го отворив сефот и го земав дневникот на тетка ми за да го прочитам.

Почнав. О боже, тетка ми ме сака, таа
не можам да кажам ништо бидејќи сум син на брат и’. Кога дознав за тоа, бев среќен и
го зеде роденденот на тетка ми 3 дена подоцна како изговор и ја покани на вечера. Пијте вино за вечера
тетка ми и јас се надувавме. Кога се вратив дома, почнав да ја допирам тетка ми
на задникот, тетка ми рече, не ми биде внук, а јас реков дека
го прочитав дневникот и дека ја сакам и сакав да ја ебам. Тој ги бакна неговите усни
, галејќи ги градите, тетка ми стенкаше, велејќи дека ако не сум мојот внук, би можел
кој го ебе. Реков дека ќе ја ебам, ќе ја направам тетка ми стенкај
. Тетка ми повеќе не можеше да издржи, еби се ако таа го рече тоа.
Ја соблеков со свои раце, и го лижев нејзиниот голем газ, пичко, тетка ми стенс
Аслан рече дека внук ми ја излижал пичката на тетка му. одеднаш ја стави раката
на мојот кур, ме легна на грб, ми го зеде курот во уста и ми го цицаше
до јајцата ми стои. Го сакаше мојот добро заштитен кур во неговата пичка сега. Легна и ги отвори нозете
ми рече да се ебам, да си го триам курот и да го изнервирам
. Кога тетка ми, мојот драг внук, го стави тој сладок кур во мојата медена кутија, јас
одеднаш влегов внатре. тетка ми ме влечеше за задникот,
бакнувајте ми ги усните. Мојот кур лав, внук кур е сладок, пуши ми ја пичката,
наполни ме со сперма, вода по пичката о, ти си ебано супер, внук ми
реков дека ќе ти го изедам курот. Додека кажував дека ќе дојдам, тетка ми
ми рече да ја свршам пичката, па добро ејакулирав. ни олесна
Се бакнувавме после ебењето, бев
си играше со тетката на црниот бисер серко. И реков на тетка ми дека ќе ја ебам. Мајка ми рече дека таа никогаш не го направи тоа, тоа беше
син. Кога слушнав дека не си го направил тоа на сите, јас бев многу запален, реков, во ред
тето, прво ќе го направиш тоа со мене, па ќе бидеш само моја
. Реков дека ќе бидеш само мој, тетка ми го прифати тоа со сила . Ја направив мојата тетка доги
. Почнав да те лижам, тетка ми стенкаше
душо, тетка ти велеше, дали ти се допаѓа? па јас реков да, а потоа реков да прашам
мојот кур и почнав да ја туркам. тетка ми рече дека те боли, а таа рече да не го правиш тоа.
Дозволете ми да крем малку прво, јас ја стави главата во полека, тетка ми, направете го тоа полека, прво да се навикнеш на тоа,
еби ме и стави се’, ја искоренив тетка ми .
таа ужива во болката, боли, но еби ме мојот внук
растегни ми го газот, секогаш велеше да ме ебеш. Тој ми го завитка кур добро, треба да
Ејакулирам во дупката на тетка ми, реков дека сум ми тетка Ајтен, да, заеби го тоа,
таа рече. Тетката на тетка ми и нејзиниот задник беа полиени со мојата сперма. Мојата тетка
велеше дека секогаш треба да ги полеваш, мој драг внук, пичка на тетка ти, твојот газ сега е твој и
сега ние сме биле постојано ебење

Thankyou for your vote!
0%
Rates : 0
2 weeks ago 21  Views
Categories:

Already have an account? Log In


Signup

Forgot Password

Log In