Advertising

Gaysfilms hotel


здраво, јас ќе ти кажам како ја ебев тетка ми ова лето. откако
училиштата се затворени, тетка ми дојде кај нас од ван . Секогаш се прашував како тетка ми го даде тоа. Една недела откако дојде тетка ми, изнајмивме морски велосипед со тетка ми и отворивме за 2 луѓе. Бидејќи тетка ми не можеше да плива, таа беше сама и јас изнајмив велосипед со неа и се отвори. Мојата тетка беше многу среќна што не ја оставив сама и ја придружував. Се повеќе и повеќе излегувавме од брегот.

Избегавме. И реков на тетка ми дека ќе одам на море, а таа сакаше да оди на море и таа ми кажа
со задоволство го направив тоа. Прво скокнав. Мој
тетка ми се уплаши и ми рече цврсто да се држам. Потоа ја грабнав од страна на
половината и ја повлече надолу, тогаш морав да се одржи
градите да ја држат . мојата одеднаш стана. Додека ја држела тетка ми, таа исто така
ја забележав мојата затоа што ја триеше на задникот. Подоцна, тетка ми
рече да ме извадиш и да ја соблечам и
ја однесов на педалото. Таа речиси ејакулирана
. Одлучив дека дефинитивно ќе ја завршам оваа работа тука. Тогаш и јас излегов, тетка ми, на мојата
избистрен кур почна да ме гледа и рече: “нешто не е во ред?”
Реков не, што ќе се случи
на мојот
вујна
?
Ме бакна и ми рече: “гледај, драга моја, ја носи тетка си на прошетка во морето
.”Реков, секако, тетка, јас сум ти пријателка . Потоа
тетка ми ме бакна во образ. Потоа ја бакнав во образ. Подоцна
се изгубив и се држев до нејзините усни. Мојата тетка
одеднаш ме турна и ми кажа што правиш
. Реков јас.
Рече” жал ми е ” и се насмеа. Реков да, тетка, ти
имај сопруг . Таа одговори да, а јас реков да. Реков да ако мојата љубов е повеќе, тогаш реков дека знаете тогаш тетка ми одеднаш ја стави раката на мојот кур и почна да го стави во нејзината уста и таа рече како да ја покажам мојата љубов и јас, исто така, рече како е мој ред и ја соблеков бикини и се држев за нејзините гради тетка ми правеше лесни звуци и лижеше насекаде врз мене. одеднаш погледнав во неговата пичка, тоа е она што тој го сакаше

нејзината пичка беше малку влакнеста, но многу тесна, очигледно ја имаше девојката на вујко и’
како и да е, потоа почнав да и ги лижам образите на тетка ми, таа беше луда, стенкаше, конечно јас
не можеш да издржиш, викна
оф оф оф оф оф оф оф оф дончо штипјанчет
точка.
Му го дадов и тој ми ги лижеше сите пички
одзади. Потоа тој рече од задната страна, јас веднаш го завитка
горе, но беше малку тешко, бидејќи областа беше тесна. Прво му го лижев газот додека се држев
мојот прст и тој ми рече да се брза дека јас ќе биде првиот сопственик на неговата
газ . Почнав полека да го користам. Беше многу тесно.
таа се бореше со болка, но ми рече да продолжам. Очигледно таа не беше досадно за долго време
. Потоа почна да вреска за задоволство и двајцата се симнавме. Подоцна ја смени насоката
на велосипед и се врати на брегот . Мојот зет
љубопитно ме бараше
. Ние ќе
оди кај него и преземи го неговиот состанок тука. Мојата тетка
е несреќен како мене, бидејќи таа е раскинување со мене, таа ми вели дека ти си мојот сопруг
Никогаш повеќе нема да му го дадам на тој човек. Можеби наскоро ќе побегнеме и ќе се венчаме.

Thankyou for your vote!
0%
Rates : 0
2 weeks ago 26  Views
Categories:

Already have an account? Log In


Signup

Forgot Password

Log In