Advertising

elefantiti hotel


Здраво, јас сум бил читање на овој сајт за долго време, и сакав да кажам
приказната, како и да е, без понатамошно одолговлекување, ајде да преминеме на темата, нашето семејство
односите се доста добри. Како и да е, еден ден откако водев љубов со мојата девојка, се истуширав и излегов, седнав на каучот во
дневна соба со само мојата бањарка
на и брат ми седна на автобусот меѓу моите нозе и
можеш ли да ме измасираш?
Реков да и почнав да ги масирам рамената и полека бев
ги допира градите од пазувите и во меѓувреме брат ми бусе
не е правење звук, таа беше само велејќи многу добро и стенкање, но овие
беа поради масажа, по некое време лежев на каучот и почнав да гледам ТЕЛЕВИЗИЈА
а брат ми седна пред мене и кога велам дека не можам да гледам
таа рече добро и одеднаш легна на софата соба
но, не бев удобно колковите брат ми беше еден
инч или два освен и јас не може да се релаксира и автобус сфати дека и рече се релаксираат и
релаксирај ме и пушти ме и јас
почна да ги трие колковите и ги галеше колковите со една рака
во Ред, кога рече дека сме браќа, се се врати во нормала, јас
повторно подадов рака и себе,
но, по втор или два тоа е време да одат во кревет и бусе ја стави
колкови на мене и застана така и мојот ум беше на нејзините колкови
како и да е, по неколку часа бев во нејзината соба, бев
ги галеше колковите под нејзината ноќница. полека
Тој почна да ја соблекува и почна да ги бакнува нејзините прекрасни гради со мали бакнежи, таа
одеднаш на лицето и
повторно ја бакна и почна да паѓа. Почнав да одам надолу со една рака на нејзината пичка одоздола и почнав да
милувај го
. Тој
велеше и реков добро и јас
го галеше со едната рака и
триејќи му го газот со другиот, а јас му го вртев курот околу шупакот и го терав повеќе
возбуден и конечно откако се навикнав на тоа, му ја наведнав главата и товарам и
на крајот главата му се свртела
кога се обиде да ме притисне со една рака, но тоа беше бескорисно и полека внатре
кога почнав да влезам, нивните стенкања стануваа погласни дека додека го галев нејзиниот задник со една рака
и галејќи ја пичката со другата рака и присилувајќи ја внатре со прстите, и како неа
стенкањето се добива посилни, јас опфатени устата со мојата рака и вметнати
сето тоа одеднаш и чекаше една или две минути, а потоа
вратата се отвори како што почнав да одам напред и назад полека.

Thankyou for your vote!
0%
Rates : 0
8 months ago 118  Views
Categories:

Already have an account? Log In


Signup

Forgot Password

Log In